Onze Cloud Services

Managed Cloud Application, Desktop-as-a-Service en meer

Cloud Solutions

Uw prioriteit is het zorgeloos voortzetten van uw succes zonder dat u daarbij wilt na te denken of het systeem technisch wel mogelijk is wat u wilt. Wij zorgen ervoor dat uw websites en applicaties altijd beschikbaar zijn. Dit betekent dat wij er voor zorgen dat u genoeg capaciteit of rekenkracht heeft en dat het aantal gebruikers of bezoekers ongelimiteerd is. 

 

Wij bieden twee cloud oplossingen die verschillen in de mate waarin u uw applicaties en websites wel of niet wilt laten beheren door Connext Cloud. Cloud connection met Connext Cloud staat voor een gedeelde verantwoordelijkheid. Wij bieden het platform en de onderliggende infrastructuur en bijbehorende service, u bent verantwoordelijk voor uw data en de runtime van uw website of applicatie. Bij managed application in de cloud besteedt u het beheer volledig aan ons uit en zijn wij verantwoordelijk voor de infrastructuur maar ook voor het laten werken ervan in de cloud. Als u zich niet wilt bezighouden met technische vraagstukken maar wel de voordelen van de cloud wilt ervaren, is dit de geadviseerde oplossing.

Desktop-as-a-Service

Desktop as a Service is gemakkelijk te implementeren en bevorderd de flexibiliteit en snelheid van uw organisatie. Een nieuwe medewerker of stagair aangenomen? Door gebruikt te maken van Desktop as a Service kunt u medewerkers binnen enkele minuten voorzien van een complete werkplek compleet met email en bedrijfskritische applicaties. Dit alles veilig in de cloud beheert door Connext Cloud.

"De wereld wordt steeds flexibeler, en uw organisatie ook. U wilt niet meer gebonden zijn aan een kantoor om te werken en altijd toegang hebben tot uw applicaties, waar u ook bent."

ch brandbox

Cloud Consultancy

Bent u aan het groeien en veranderd uw IT behoefte constant? Denkt u in de toekomst meer capaciteit, applicaties of andere IT oplossingen nodig te hebben dan kan de cloud uitkomst bieden. Via de cloud heeft u gemakkelijk toegang tot verschillende IT oplossingen en kunt u deze ook gemakkelijk weer afstoten, net wat u wilt. Via aanbieders zoals Amazon Web Services kunt u zelf kijken welke oplossingen voor u handig zijn, uiteraard geven wij graag advies om zo de beste oplossing te vinden, geheel vrijblijvend