Dé IT accelerator: Cloud

en hoe wij deze inzetten voor uw business!

Cloud Scan

Het inzetten van de cloud als dé IT accelerator heeft de afgelopen jaren, net als bij alle nieuwe dingen, veel vraagtekens opgeroepen. Vragen als "Hoe weet ik zeker dat mijn data veilig is?" en "Hoe gaan we de migratie van on-premise naar cloud vormgeven?" zijn door het hoofd van iedere IT Manager gegaan.

Ondertussen kunnen we stellen dat de cloud zich op alle fronten bewezen heeft als betrouwbaar en zeer goed inzetbaar voor juist de thema's die in het begin nog spannend leken.

Security, scalability en snelheid zijn volgens ons bij uitstek belangijke facturen van succes voor cloud dienstverlening, maar vergen wel een andere insteek vanuit IT. Het snel kunnen inzetten van de juiste infrastructuur en de juiste diensten voor het juiste doel. De schaalbaarheid (zowel omhoog als omlaag) zo inrichten dat de kostenbesparingen die mogelijk zijn met de cloud ook daadwerkelijk hun rendement halen, maar bijvoorbeeld ook de rapportage over deze inzet en keuzes.

business-camera-coffee-1509428

Onafhankelijk van het niveau van adoptie van de cloud binnen uw organisatie is, is onze "Cloud Scan" voor u een waardevolle tool. Binnen 1 dag inventariseren wij de huidige staat, de roadmap, en brengen advies uit over in welke opzichten verbeteringen te behalen zijn. Dit kan zijn in de vorm van een backlog op epic niveau van de wenselijke roadmap voor de migratie. En in bestaande omgevingen doen we een analyse van de kosten die op dit moment gemaakt worden, en welke besparingen daar nog te behalen zijn. Tevens werken wij uw omgeving uit in een duidelijke infrastructuur-plaat, en schrijven we een management-uittreksel met onze bevindingen.

 

Uw prioriteit is het zorgeloos voortzetten van uw bunsiness success. Wij zorgen ervoor dat uw cloud omgeving daar klaar voor is!